Βάλε στη μαργαρίτα σου λίγη γεύση από το καλοκαίρι. Δώσε της κόκκινο χρώμα, φρουτένια γεύση και δροσερό αποτέλεσμα από φρέσκο παγωμένο καρπούζι και άρωμα μέντας!
Θερμίδες 79
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φλιτζάνια καρπούζι χωρίς κουκούτσι
- 1/2 φλιτζάνι τεκίλα
- 1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
- 1 κ.σ. ξύσμα lime
- 1/4 του φλιτζανιού φρέσκο χυμό lime
- 2 κ.σ. φύλλα μέντας ψιλοκομμένο
- Φρέσκα φύλλα μέντας για το γαρνίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το καρπούζι σε μια λαδόκολα σε κομμάτια και πάγωσε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες
- Νότισε τα χείλη από τα ποτήρια του cocktail με τον χυμό lime. Βούτηξε στη ζάχαρη
- Λιώσε το παγωμένο καρπούζι, την τεκίλα και τα υπόλοιπα υλικα πλην της μέντα για το γαρνίρισμα να γίνουν ένα
- Μοίρασε σε 4 ποτήρια και γάρνιρε με τη μέντα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ