Γλυκόξινο κοκτέιλ με βάση το ουίσκι και φρέσκο χυμό λεμονιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 60 gr ουίσκι
- 30 gr φρέσκος χυμός λεμονιού
- 7 gr simple syrup
- ασπράδι από 1 μικρό αυγό
- 1 κεράσι maraschino
- πάγος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το ουίσκι, το χυμό λεμονιού, το simple syrup και το ασπράδι αυγού στο σέικερ.
- Κλείσε καλά το σέικερ και χτύπησε τα υλικά έντονα για 10 δευτερόλεπτα.
- Πρόσθεσε πάγο, ξανακλείσε με το καπάκι το σέικερ και χτύπησέ το για άλλα 10 δευτερόλεπτα, μέχρι να παγώσει το μείγμα.
- Βάλε το ειδικό σουρωτήρι του σέικερ στο άνοιγμά του και ρίξε το ποτό στο ποτήρι, χρησιμοποιώντας ένα επιπλέον σουρωτήρι στο άνοιγμα του ποτηριού.
- Γάρνιρε το ποτήρι με το κεράσι και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ