Νόστιμη συνταγή που μπορεί να συνοδεύσει το αγαπημένο σου ρόφημα.
Θερμίδες: 268/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για τα cupcakes:
- 140γρ. καστανή
- 140γρ. μαργαρίνη
- 3 μεγάλα αυγά
- 140γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2κ. σούπας espresso
- Για την κρέμα:
- 200γρ. μαργαρίνη
- 200γρ. ζάχαρη άχνη
- 2κ. σούπας espresso
- 50γρ. κουβερτούρα λιωμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Για τα cupcakes:
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
- Πάρε 18 θήκες για muffin.
- Σε ένα μίξερ χτύπησε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν.
- Πρόσθεσε ένα-ένα τα αυγά και σταδιακά το αλεύρι.
- Πρόσθεσε το espresso και χτύπησε τα υλικά μέχρι να ενωθούν.
- Μοίρασε το μείγμα στις 18 θήκες και ψήσε για 17 λεπτά περίπου.
- Για την κρέμα:
- Χτύπησε το βούτυρο στο μίξερ μέχρι να γίνει αφράτο.
- Πρόσθεσε σταδιακά τη ζάχαρη, το espresso και τη λιωμένη σοκολάτα.
- Όταν τα cupcakes έχουν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, μοίρασε από πάνω την κρέμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ