Δεν πετυχαίνεις αψεγάδιαστη λεία επιφάνεια στη βασιλόπιτα; Υπάρχει λύση…

To σπίτι μύρισε βανίλια και πορτοκάλι! Είσαι πολύ περήφανη για το πόσο φούσκωσε…
Δεν είναι κρίμα να σου χαλάσει τη διάθεση η “ανώμαλη” επιφάνεια; Φούσκωσε το κέικ, άνοιξε λίγο το τσουρέκι και έτσι δεν μπορείς να στολίσεις όπως θέλεις την βασιλόπιτα. Μα είναι απλό… Γύρισε την βασιλόπιτα ανάποδα, ώστε η πάνω της πλευρά να είναι εκείνη που ακουμπούσε στον πάτου του ταψιού ή της φόρμας που ψήθηκε. Αυτή η πλευρά είναι χωρίς αμφιβολία άψογη και απόλυτα λεία!!! Ξεκίνα το στόλισμα με ζάχαρη άχνη, σοκολάτα, ρόδια, χρώμα ζαχαροπλαστικής και ό, τι άλλο επιθυμείς… 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164