Αν είσαι fan της γλύκας του καραμελωμένου κρεμμυδιού τότε αυτό το dip θα γίνει το αγαπημένο σου. Τραγανό κριτσίνι, καροτάκι ή chips κολοκυθάκι και έτοιμο το finger food για το κρασί…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ.σ ανάλατο βούτυρο
- 2 μέτρια κρεμμύδια σε λεπτές ροδέλες
- αλάτι και μαύρο πιπέρι
- 250 γραμμ cream cheese σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 φλιτζ ξινή κρέμα
- 2 κ.σ. Ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (ή φρέσκο κρεμμυδάκι)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Λιώσε το βούτυρο σε μεγάλο σκεύος σε μέτρια φωτιά. Πρόσθεσε τα κρεμμύδια και μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι και μαγείρεψε ανακατεύοντας μέχρι να χρυσίσουν περίπου για 30 με 35 λεπτά. Απομάκρυνε από τη φωτιά και άφησέ τα να κρυώσουν
- Σε μέτριο μπολ ανακάτεψε τα κρεμμύδια, το τυρί κρέμα, την κρέμα, το σχοινόπρασο και 1/4 κ.γλυκού αλάτι και πιπέρι.
- Σέρβιρε συνοδεύοντας με chips κολοκυθιού και πατάτας.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ