Πικάντικη γεύση από το έντονο γαλλικό τυρί, με βελούδινη δροσερή κατάληξη γιαουρτιού και κρέμας γάλακτος. Κριτσινάκια, αγγουράκια και καροτάκια σε στικς και έτοιμο το ιδιαίτερο συνοδευτικό ενός καλού κρασιού!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 100 γρ ροκφόρ ή blue cheese
- 1 στραγγιστό γιαούρτι
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 50 γρ κρέμα γάλακτος (ή οσο πάρει)
- 1 τριγωνάκι ροκφόρ (100 γραμ.)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Με ένα πηρούνι λιώσε το κομμάτι το ροκφόρ
- Ανακάτεψε το τυρί με το γιαούρτι μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα
- Συμπλήρωσε με το σκόρδο και την κρέμα γάλακτος
Tip
Βάλε τόσο κρέμα γάλακτος, όση θα χρειαστεί για να έχεις πιο κρεμώδη και λεία υφή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ