Τα δροσερά κομμάτια φρούτων κάνουν μακροβούτι στο χυλό και κατ’ ευθείαν στο καυτό λάδι για τηγάνι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δύο λεπτά αργότερα έχεις μια πιατέλα με μπαλίτσες που κρύβουν μέσα τους και διαφορετική γεύση. Ανάλογα με το φρούτο που έχεις επιλέξει. Πασππάλισε με ζάχαρη άχνη και κανέλα και απόλαυσε. Μην σε απασχολεί τι φρούτο θα βάλεις… πειραματίσου! Σίγουρη επιτυχία αποτελεί ο ανανάς, το μήλο, η μπανάνα και το κεράσι. Όσο για τον χυλό και πως θα τα ετοιμάσεις δες εδώ τι περιλαμβάνει στη συνταγή για τηγανητά κεράσια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ