Είναι μια σος από διάφορα φρούτα, ζάχαρη και μουστάρδα η οποία συνοδεύει τέλεια πουλερικά. Και κυρίως την πάπια Πεκίνου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 5 φλιτζάνια ψιλοκομμένα ανάμεικτα φρούτα (μήλα, δαμάσκινα, αχλάδια)
- 1 φλιτζάνι νερό
- 3/4 του φλιτζανιού χυμό μήλο
- 1 κ.γ. σόγια σος
- 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο
- 1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 κ.γ. ξερή μουστάρδα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε όλα σου τα υλίκα σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά
- Ανακάτευε περιοδικά μέχρι να πάρει βράση, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε για άλλα 40 λεπτά
- Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε τη σος να κρυώσει
- Αφού κρυώσει καλά πέρασε τη σάλτσα σου από ένα μπλέντερ να γίνει ένα ομοιομορφο μείγμα
- Βάλε σε γυάλινο βάζο που κλείνει καλά και φύλαξε στο ψυγείο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ