Είναι ένα από τα πιο έντονα και παράλληλα ευγενικά αρωματικά της κουζίνας σου. Τι γίνεται όμως με τη συντήρησή του;
Όπως θα αγοράσεις το ματσάκι με τον δυόσμο, μπορείς να τον διατηρήσεις σε ένα ποτήρι με νερό για 2 με 7 μέρες. Φαντάσου το σαν να βάζεις λουλούδια σε βάζο. Γέμισε το ποτήρι με νερό και βύθισε το δυόσμο από τον κομμένο μίσχο σε αυτό. Αν επιλέξεις αυτή τη μέθοδο, άλλαξε και το νερό δύο με τρεις φορές.
Όπως θα αγοράσεις το ματσάκι με τον δυόσμο, μπορείς να τον διατηρήσεις σε ένα ποτήρι με νερό για 2 με 7 μέρες. Φαντάσου το σαν να βάζεις λουλούδια σε βάζο. Γέμισε το ποτήρι με νερό και βύθισε το δυόσμο από τον κομμένο μίσχο σε αυτό. Αν επιλέξεις αυτή τη μέθοδο, άλλαξε και το νερό δύο με τρεις φορές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφορετικά πλύνε καλά το δυόσμο και φρόντισε να στεγνώσει καλά. Καθάρισε από τα κοτσάνια και κράτησε μόνο τα φυλλαράκια σε ειδικά σακουλάκια που κλείνουν αεροστεγώς. Θα μείνουν ολόφρεσκα για μία εβδομάδα. Φυσικά μπορείς να βάλεις ένα σακουλάκι στην κατάψυξη για μια δύσκολη στιγμή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ