Μύρισε το σπίτι ροδόνερο και ψημένο αμύγδαλο…
Αν όμως έφτιαξες πολύ μεγάλη ποσότητα δεν είναι κρίμα να περάσουν οι μέρες και να μπαγιατέψουν; Υπάρχει μυστικό… Μην πασπαλίσεις όλους τους κουραμπιέδες με ζάχαρη. Κράτησε τους σε κουτί που κλείνει καλά και κάθε φορά που θέλεις να τους σερβίρεις πασπάλισε τότε με την άχνη! Μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και τρεις μήνες τραγανoί και πεντανόστιμοι.
Βρες συνταγές για κουραμπιέδες με ένα “κλικ” εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ