Το “τρικ” για να είναι η μακαρονάδα σου juicy κρύβεται μέσα στην κατσαρόλα σου.
Θα το έχεις παρατηρήσει σε πολλές συνταγές. Αφού βράσεις τα ζυμαρικά σου, κρατάς λίγο από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν. Αυτό θα γίνει ένα υλικό θαύμα για να δέσεις τη σάλτσα με το μακαρόνι και να είναι όλο το πιάτο ζουμερό χωρίς να σου… “κάθεται” το μακαρόνι στο λαιμό στα σημεία που δεν υπάρχει σος. Το νερό αυτό είναι επίσης θαυματουργό αν θέλεις να σερβίρεις το βράδυ, τα μακαρόνια που έφτιαξες το μεσημέρι. Ζέστανέ το ελαφρά και περίχυσε τα ζυμαρικά σου για να ξεκολλήσουν και αν ζωντανέψουν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ