Ένα από πιο σημαντικά σημεία για την επιτυχία ενός ωραίου πιάτου ζυμαρικών είναι, λοιπόν και το σούρωμα. Μόλις λοιπόν βράσουν τα μακαρόνια σου, πρέπει να τα σουρώσεις αστραπιαία. Μεγάλη προσοχή, μπορεί το νερό να είναι καυτό, όμως δεν πρέπει να το αραιώσεις με κρύο. Βάλε το σουρωτήρι στον νεροχύτη σου και γύρισε εκεί την κατσαρόλα. Τέλος, εφόσον τα μακαρόνια σου είναι στο διάτρητο σκεύος, δεν χρειάζεται να τα ξεπλύνεις με κρύο νερό. Πρώτα από όλα γιατί έτσι το φαγητό σου θα κρυώσει και επιπλέον γιατί μπορέι τα μακαρόνια σου να κολλήσουν .Τα ζυμαρικά πρέπει να τα σουρώνεις διατηρώντας όλη τη θερμοκρασία του βρασμού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ένα από πιο σημαντικά
σημεία για την επιτυχία ενός ωραίου
πιάτου ζυμαρικών είναι το σούρωμα. Αυτό
πρέπει να γίνει γρήγορα, χωρίς να έχετε
προσθέσει προηγουμένως κρύο νερό στην
κατσαρόλα. Τα ζυμαρικά πρέπει να τα
σουρώνετε διατηρώντας όλη τη θερμοκρασία
του βρασμού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ