Ένα cheesecake τρώγεται κάθε εποχή με μεγάλη ευχαρίστηση… γιατί όχι και μέσα στις γιορτές; Mε τη σωστή διακόσμηση και τα κατάλληλα υλικά μπορείς να έχεις ένα δροσερό γλυκάκι με γεμάτη γεύση και λίγες θερμίδες
Θερμίδες 140
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Ένα κιλό γιαούρτι στραγγιστό κατά προτίμηση 2-5% σε λιπαρά
- Ένα κουτί γάλα ζαχαρούχο
- Το χυμό ενός λεμονιού
- Τέσσερα-πέντε τριμμένα μπισκότα τύπου digestive
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό των λεμονιών σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά
- Στη συνέχεια αφού έχουμε κάνει μία λεπτή στρώση με τα μισά τριμμένα μπισκότα, σερβίρουμε το μείγμα σε μπολ και το γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα τριμμένα μπισκότα
- Το αφήνουμε για περισσότερες από δυο ώρες στο ψυγείο για να παγώσει και να δέσει
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ