Ζάχαρη και αλάτι… Γλυκό και αλμυρό! Τα δύο συστατικά που θα κάνουν τη ζύμη της πίτσας νόστιμη και τραγανή.
Καθώς ετοιμάζεις το ζυμάρι φρόντισε να προσθέσεις λίγη ζάχαρη στη ζύμη. Θα κάνει την υφή της πιο τραγανή και όλη τη ζύμη πεντανόστιμη. Από την άλλη, λίγο αλάτι στην επιφάνεια της ζύμης – αυτή τη φορά στρωμένη στο ταψάκι σου και έτοιμη για ψήσιμο – θα διατηρήσει την πίτσα φρέσκια για περισσότερο καιρό και θα αποτρέψει τα υλικά να την μαλακώσουν και να την χαλάσουν.
Καθώς ετοιμάζεις το ζυμάρι φρόντισε να προσθέσεις λίγη ζάχαρη στη ζύμη. Θα κάνει την υφή της πιο τραγανή και όλη τη ζύμη πεντανόστιμη. Από την άλλη, λίγο αλάτι στην επιφάνεια της ζύμης – αυτή τη φορά στρωμένη στο ταψάκι σου και έτοιμη για ψήσιμο – θα διατηρήσει την πίτσα φρέσκια για περισσότερο καιρό και θα αποτρέψει τα υλικά να την μαλακώσουν και να την χαλάσουν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ