Μαριναρισμένο φιλέτο σολομού με μάνγκο και ακτινίδιο
Ζουμερό μάνγκο και ακτινίδιο σε χυμό από πορτοκάλι τυλίγει τη γεμάτη γεύση ενός καθαρού φιλέτου σολομού. Πρόκειται για μια ελαφριά συνταγή με διαφορετικό συνοδευτικό. Τα φρούτα είναι ιδανική συνοδεία, τόσο γιατί δεν έχουν πολλές θερμίδες, όσο γιατί η γεύση τους δένει υπέροχα με το πεντανόστιμο κρέας του σολομού. Μια συνταγή για να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα, να ετοιμάσεις στα γρήγορα (μόλις 30-45 λεπτά) και να απολαύσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Ω 3 καλά λιπαρά, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά είναι λίγα μόνο από τα διατροφικά ωφέλη της συνταγής. [Δες τη συνταγή εδώ]