Ένα μικρό μυστικό για το ξύλο κοπής!


Σου έχουμε ένα μικρό μυστικό για το ξύλο κοπής της κουζίνας σου, που είναι και μυστικό ασφαλείας για σένα! Πριν ξεκινήσεις να κόψεις ο,τιδήποτε (και ειδικά κρέας ή σκληρά τρόφιμα) καλό θα είναι κάτω από το ξύλο να τοποθετήσεις είτε μια βρεγμένη πετσέτα είτε βρεγμένο χαρτί κουζίνας. Γιατί; Διότι ως γνωστόν ο πάγκος της κουζίνας είναι… γλιστερός και κινδυνεύεις να βρεθείς τραυματίας αν το ξύλο κοπής δεν είναι στέρεο την ώρα που κρατάς το μαχαίρι. Η βρεγμένη πετσέτα αυξάνει την τριβή και έτσι δεν γλιστράει το ξύλο πάνω στον πάγκο σου και μπορείς με ασφάλεια να δουλέψεις!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164