Σου έχουμε ένα μικρό μυστικό για το ξύλο κοπής της κουζίνας σου, που είναι και μυστικό ασφαλείας για σένα! Πριν ξεκινήσεις να κόψεις ο,τιδήποτε (και ειδικά κρέας ή σκληρά τρόφιμα) καλό θα είναι κάτω από το ξύλο να τοποθετήσεις είτε μια βρεγμένη πετσέτα είτε βρεγμένο χαρτί κουζίνας. Γιατί; Διότι ως γνωστόν ο πάγκος της κουζίνας είναι… γλιστερός και κινδυνεύεις να βρεθείς τραυματίας αν το ξύλο κοπής δεν είναι στέρεο την ώρα που κρατάς το μαχαίρι. Η βρεγμένη πετσέτα αυξάνει την τριβή και έτσι δεν γλιστράει το ξύλο πάνω στον πάγκο σου και μπορείς με ασφάλεια να δουλέψεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ