Πόσες φορές δεν… απύηδησες επειδή το τυρί σου, όντας πολύ μαλακό, κολλούσε πάνω στον τρίφτη του τυριού, κάνοντας τη ζωή σου… δύσκολη; Ε, λοιπόν, σού έχουμε τη λύση! Μπορείς να απολαύσεις όποιο τυρί θέλεις τριμμένο, όσο μαλακό κι αν είναι με το εξής… “κόλπο”: πριν ξεκινήσεις το τρίψιμο, ψέκασε την επιφάνεια του τρίφτη όπου θα ξύσεις το τυρί με μαγειρικό σπρέι ή άλειψέ τον με λάδι! Έτσι το τυράκι σου δεν θα κολλάει κι εσύ θα είσαι πάντα ευχαριστημένη!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ