Απίθανα πράγματα μπορείς να κάνεις με ένα ταψί για muffins, όπως αυτές οι enchiladas που γίνονται τόσο εύκολα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Σπρέι μαγειρέματος
- 12 μέτριες τορτίγιες
- 3 φλιτζ. ψημένο κοτόπουλο ψιλοκομμένο
- 3/4 φλιτζ. salsa πράσινης πιπεριάς
- 1,5 φλιτζ. τριμμένο πικάντικο τυρί με πιπέρι
- 3/4 φλιτζ. ψιλοκομμένη ντομάτα με μαϊντανό
- 1 λουκάνικο ψιλοκομμένο
- κρέμα γάλακτος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Ψέκασε με σπρέι ένα ταψί για muffins με 12 θέσεις.
- Βάλε τις τορτίγιες για 30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων ίσα να μαλακώσουν και μετά βάλε από μία τορτίγια σε κάθε θήκη του ταψιού, πιέζοντας ώστε να σχηματιστεί ένα μικρό πουγκί.
- Ψέκασε ελαφρά και το εσωτερικό κάθε τορτίγιας.
- Ψησε για 10 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές και άφησέ τες να κρυώσουν.
- Όσο ψήνονται οι τορτίγιες, βάλε σε μπολ το κοτόπουλο, το λουκάνικο ψιλοκομμένο και τη σάλσα και ανακάτεψε.
- Μοίρασε το μίγμα στις τορτίγιες.
- Πασπάλισε με το τυρί και ψήσε για 15 με 18 λεπτά μέχρι να βράσει το μίγμα της σάλσα.
- Άφησε τις τορτίγιες να κρυώσουν 5 λεπτά και βγάλ’ τες από το ταψί. Ρίξε από πάνω την ψιλοκομμένη ντομάτα και περίχυσε αν θέλεις με λίγη κρέμα γάλακτος.
- Σέρβιρε δύο τορτίγιες ανά άτομο.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ