Τα τρόφιμα που περιέχουν φρουκτόζη όπως το μέλι σε αυτή τη συνταγή, βοηθούν το σώμα σας να κάψει οποιαδήποτε περίσσεια αλκοόλ στον οργανισμό σας. Επιπλέον, προσθέτουν μια γλυκιά γεύση στο ελαφρώς ξινό γιαούρτι και με τους ξηρούς καρπούς ο οργανισμός τροφοδοτείται με πρωτεΐνη και βιταμίνη Β6.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 φλιτζάνια γιαούρτι 2%
- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 4 κ.γ μέλι
- 4 μανταρίνια
- 1/4 φλιτζάνι αποφλοιωμένα, ανάλατα και ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακατέψτε ο γιαούρτι και τη βανίλια σε ένα μπολ.
- Μοιράστε το 1/3 του γιαουρτιού σε 4 μικρά ποτήρια.
- Προσθέστε στο καθένα 1/2 κ.γ μέλι, 5 κομμάτια από κλημεντίνες και 1/2 κ.σ ξηρούς καρπούς
- Μοιράστε το υπόλοιπο γιαούρτι στα ποτήρια και προσθέστε στο καθένα 1/2 κ.γ μέλι, 2 κομμάτια από κλημεντίνες, και 1/2 κ.σ ξηρούς καρπούς.
- Σερβίρετε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ