Οι καυτερές πιπεριές είναι διαθέσιμες στα μανάβικα όλο το χρόνο.
Διάλεξε τις πιο γερές, με λεία και αστραφτερή σάρκα. Φρόντισε η επιφάνεια της πιπεριάς να μην είναι ζαρωμένη και τα πράσινα μέρη να είναι ζωντανά και φρέσκα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για να τις αποθηκεύσεις, τύλιξέ τες χωρίς να τις βρέξεις ή να τις πλύνεις σε χαρτί κουζίνας και κράτησέ τες στο ψυγείο έως και 3 εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να τις καταψύξεις ολόκληρες. Κάθε φορά που θα θες να δώσεις πικάντικη γεύση στο φαγητό τις χρησιμοποιείς κατ’ ευθείαν από την κατάψυξη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ