Οι καυτερές πιπεριές είναι διαθέσιμες στα μανάβικα όλο το χρόνο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διάλεξε τις πιο γερές, με λεία και αστραφτερή σάρκα. Φρόντισε η επιφάνεια της πιπεριάς να μην είναι ζαρωμένη και τα πράσινα μέρη να είναι ζωντανά και φρέσκα.
Για να τις αποθηκεύσεις, τύλιξέ τες χωρίς να τις βρέξεις ή να τις πλύνεις σε χαρτί κουζίνας και κράτησέ τες στο ψυγείο έως και 3 εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να τις καταψύξεις ολόκληρες. Κάθε φορά που θα θες να δώσεις πικάντικη γεύση στο φαγητό τις χρησιμοποιείς κατ’ ευθείαν από την κατάψυξη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ