Πώς για να γίνουν τα όσπρια σου νόστιμα και τρυφερά πρέπει να τα μουλιάσεις όλο το βράδυ σε νερό το ξέρεις.
Γνωρίζεις όμως τι να κάνεις με τα φασόλια ή τα ρεβύθια που επιπλέουν στο μπολ την επόμενη μέρα; Εκείνο που μάθαμε είναι πως τα όσπρια που επιπλέουν πρέπει να… λείψουν από την κατσαρόλα σου. Πρόκειται για τα σποράκια που μπορείς να τα πεις και “χαλασμένα”, δεν θα βράσουν και δεν θα δώσουν ωραία γεύση στο πιάτο σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ