Γουακαμόλε με τροπικό μάνγκο: το καλύτερο συνοδευτικό για nachos και όχι μόνο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουτ. της σούπας κρεμμύδι
- 2 λεμόνια σε χυμό
- Ξύσμα από ένα λεμόνι
- 2 καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
- 4 κομμένα αβοκάντο χωρίς φλούδα
- 1 μεγάλο μάνγκο ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- Θαλασσινό αλάτι για γεύση
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ, βάζεις το αβοκάντο, το ξύσμα λεμονιού, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
- Με ένα πιρούνι, πιέζεις μέχρι όλα τα υλικά να διαλυθούν. Στόχος είναι το αβοκάντο να έχει κάποια μικρά κομμάτια, σαν μπουκίτσες.
- Στη συνέχεια, προσθέτεις το λάδι, το μάνγκο και τις καυτερές πιπεριές. Ρίχνεις λίγο θαλασσινό αλάτι για γεύση.
- Ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ