Εύκολο και γρήγορο κουσκούς με αμύγδαλα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250 γρ κους – κους
- 2 φλιτζάνια ζωμό κότας
- Ελαιόλαδο (περίπου 30ml)
- 1 ματσάκι κόλιαντρο ψιλοκομμένο
- 50 γρ καθαρισμένο αμύγδαλο, καβουρδισμένο
- 80 γρ σταφίδες
- Κάρυ
- Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το κους – κους σε ένα μπολ.
- Ανακάτεψε το ζωμό κότας με το κάρυ, το λάδι, τις σταφίδες και παράλληλα αλατοπιπερώνεις.
- Βάλε το μείγμα σε μια κατσαρόλα για να βράσει.
- Ρίξε το καυτό μείγμα πάνω στο κους κους, σκέπασε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και άφησε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
- Ανακάτεψε ελαφρά το κους κους με ένα πιρούνι να αφρατέψει.
- Σερβίρεις με φρέσκο κόλιαντρο και αμύγδαλα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ