Σπαράγγια τυλιγμένα με προσούτο και φύλλο για πίτες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 90 gr προσούτο
- 30 σπαράγγια
- 10 φύλλα για πίτα
- ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200℃.
- Τύλιξε κάθε σπαράγγι με μία φέτα προσούτο.
- Τοποθέτησε τα φύλλα σε μια επιφάνεια κοπής και κόψε στα τρία.
- Κάλυψε κάθε φύλλο με ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και τύλιξε κάθε σπαράγγι με ένα κομμάτι από το φύλλο.
- Τοποθέτησε τις «φλογέρες» σε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και πέρασέ τες με επιπλέον ελαιόλαδο.
- Ψήσε για δέκα λεπτά στο φούρνο, μέχρι να ροδίσει το φύλλο.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ