Τραγανό φύλλο που περικλείει την ξεχωριστή γεύση του αγαπημένου σου τρίγωνου τυριού. Εξαιρετική ιδέα για σνακ στο γραφείο ή γευστικό πρωινό!
Θερμίδες 150/Η μία φλογέρα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φύλλα κρούστα κομμένα στα δύο
- Τον κρόκο από ένα αυγό
- 4 φέτες ζαμπόν
- 12 τρίγωνα La Vache Qui Rit® Light
- Μαύρο σουσάμι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200oC
- Άνοιξε κάθε φύλλο στον πάγκο εργασίας. Βάλε όλα τα τυράκια La Vache Qui Rit® Light σε ένα μπολ και με ένα πιρούνι λιώσε να πάρεις ένα μείγμα. Άπλωσε το τυρί σε κάθε φύλλο καλά
- Κόψε τις φέτες το ζαμπόν στα δύο και βάλε από ένα κομμάτι σε κάθε φύλλο
- Πιάσε το φύλλο από την άκρη και ξεκίνα το τύλιγμα. Αφού περιστρέψεις μια φορά, κλείσε τις άκρες προς τα μέσα και συνέχισε το τύλιγμα κλείνοντας τα άκρα μέσα στη φλογέρα
- Χτύπησε το αυγό σε ένα μπολάκι με λίγο νερό. άλειψε την μέσα άκρη του φύλλο και τύλιξε να κολλήσει. Στη συνέχεια άλειψε το υπόλοιπο αυγό πάνω από τη φλογέρα
- Πασπάλισε με το μαύρο σουσάμι και βάλε τις φλογέρες σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα
- Ψήσε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά, να πάρουν χρώμα οι φλογέρες. Άφησε να κρυώσουν ελαφρά και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ