French Onion Dip

1
Mερίδες

Πικάντικη και ξεχωριστή γεύση που θα συνοδεύσει κάθε finger food

Συστατικά

  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ βούτυρο
  • 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κύβο βοδινού
  • ½ φλιτζάνι νερό
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • Θυμάρι
  • 2 φλιτζάνια sour cream
  • 1 πακέτο τυρί κρέμα
  • 2 κ.σ ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι με το βούτυρο σε μέτρια φωτιά
  • Πρόσεθε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σόταρε για 10 λεπτά περίπου
  • Πρόσθεσε τον κύβο, με το νερό και ανακάτεψε καλά να λιώσει ο κύβος στο νερό και να καλύψει τα κρεμμύδια
  • Άφησε το μείγμα για 3 λεπτά περίπου προσθέτοντας τα μυρωδικά σου, αλάτι και πιπέρι
  • Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε να κρυώσει
  • Σε ένα μέτριο μπολ, ανακάτεψε το sour cream και το τυρί κρέμα (αφού το έχεις μαλακώσει ελαφρά σε φούρνο μικροκυμάτων)
  • Πρόσθεσε σιγά, σιγά το μείγμα με το κρεμμύδι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρις ότου ανακατευθεί τελείως
  • Σέρβιρε κρύο, γαρνίροντας με τα κρεμμυδάκια

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164