Πικάντικη και ξεχωριστή γεύση που θα συνοδεύσει κάθε finger food
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 κ.σ βούτυρο
- 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κύβο βοδινού
- ½ φλιτζάνι νερό
- Αλάτι, Πιπέρι
- Θυμάρι
- 2 φλιτζάνια sour cream
- 1 πακέτο τυρί κρέμα
- 2 κ.σ ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι με το βούτυρο σε μέτρια φωτιά
- Πρόσεθε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σόταρε για 10 λεπτά περίπου
- Πρόσθεσε τον κύβο, με το νερό και ανακάτεψε καλά να λιώσει ο κύβος στο νερό και να καλύψει τα κρεμμύδια
- Άφησε το μείγμα για 3 λεπτά περίπου προσθέτοντας τα μυρωδικά σου, αλάτι και πιπέρι
- Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε να κρυώσει
- Σε ένα μέτριο μπολ, ανακάτεψε το sour cream και το τυρί κρέμα (αφού το έχεις μαλακώσει ελαφρά σε φούρνο μικροκυμάτων)
- Πρόσθεσε σιγά, σιγά το μείγμα με το κρεμμύδι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρις ότου ανακατευθεί τελείως
- Σέρβιρε κρύο, γαρνίροντας με τα κρεμμυδάκια
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ