Μια διαφορετική συνταγή να “αξιοποιήσεις” τα αυγά και να λάβεις φουλ πρωτεΐνη.
Θερμίδες: 225/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. σούπας μαργαρίνη
- 1/2 λευκό κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη
- 1φλ. σπανάκι baby
- 8 αυγά
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- 60γρ. κατσικίσιο τυρί
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα πυρίμαχο τηγάνι λιώσε τη μαργαρίνη.
- Πρόσθεσε το κρεμμύδι και σόταρέ το μέχρι να γίνει χρυσό, περίπου 8 λεπτά.
- Πρόσθεσε το πιπέρι και σόταρε για άλλα 5 λεπτά.
- Πρόσθεσε το σπανάκι και μαγείρεψε για ένα λεπτό, μέχρι να μαλακώσει.
- Σπάσε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ, πρόσθεσε το αλάτι και χτύππησέ τα καλά με ένα πιρούνι.
- Ρίξε τα χτυπημένα αυγά στο τηγάνι και χρησιμοποίησε το πιρούνι για να ανακατέψεις τα λαχανικά στο μείγμα αυγών.
- Τοποθέτησε το τηγάνι στο φούρνο και ψήσε για 10 έως 15 λεπτά.
- Κόψε σε 4 κομμάτια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ