Η καλύτερη συνταγή για αποτοξίνωση, αλλά και για τους Vegan φίλους μας!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 4 μεγάλα αυγά χτυπημένα
- 1/4 φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 φλιτζάνι παντζάρια ψιλοκομμένα (μόνο το πράσινο μέρος)
- Αλατοπίπερο για τη γεύση
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, το οποίο έχεις προθερμάνει στη μέγιστη θερμοκρασία για 1,5 λεπτό ή σε ένα πυρίμαχο με δύο κουταλιές ελαιόλαδο, σοτάρεις τα κρεμμυδάκια.
- Μόλις μαλακώσουν, προσθέτεις τα φύλλα παντζαριού και συνεχίζεις να σοτάρεις.
- Μόλις μαραθούν τα φύλλα, ρίχνεις τα αυγά και αρχίζεις να τα χτυπάς.
- Αλατοπιπερώνεις και δημιουργείς ένα ομοιογενές μείγμα στο σχήμα του τηγανιού.
- Τοποθετείς το τηγάνι στο φούρνο και ψήνεις για περίπου 10 – 15 λεπτά.
Tip
Για μεγαλύτερη απόλαυση, μπορείς να τη συνοδεύσεις με δροσερό γιαούρτι!ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ