Η νέα μανία έχει τη βάση γιαουρτιού και την δροσερή φρεσκάδα παγωτού… Φτιάξτο μόνη σου! Για να ξέρεις τι υλικά πρέπει να βάλεις και να ελέγχεις τις θερμίδες. Τη συνταγή προτείνει η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Έρικα Νταουτίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2%
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Το χυμό 1-2 λεμόνια (προαιρετικά)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το ζαχαρούχο με το γιαούρτι σε ένα μπόλ. Χτύπησε με το μίξερ να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι
- Πρόσεξε μην το παρακάνεις με το γιαούρτι και κόψει….
- Προαιρετικά και για ελαφρά λεμονάτη γεύση βάλε το χυμό από το λεμόνι. Άφησε στο ψυγείο να κρυώσει καλά
- Αν έχεις απγωτομηχανή, γύρισέ το εκεί και άφησε μέχρι να παγώσει καλά
- Εναλλάκτικά άφησε στην κατάψυξη σκεπασμένο για 2 ώρες τουλάχιστον. Προσπάθησε να το ανακατέψεις όσο περισσότερο μπορείς για να μην κάνει κρυστάλλους και βάλε πάλι στην κατάψυξη
- Σέρβιρε με όποιο topping εσύ επιθυμείς
Tip
Είσαι περισσότερο fan του all time classic παγωτού; Έχουμε τη λύση για εσένα εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ