Ξέρεις πολύ καλά ότι ένα χοτ ντογκ σημαίνει λουκάνικο, κέτσαπ, μουστάρδα, ψωμάκι και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου! Όμως: ξέρεις επίσης πολύ καλά ότι πλέον ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εφιστά την προσοχή για την κατανάλωση λουκάνικων και αλλαντικών ως υπεύθυνων για την πρόκληση καρκίνων. Εντάξει, δεν θέλω να πανικοβάλλεσαι, γιατί σου έχω μια τόσο σούπερ συνταγή για χοτ ντογκ που θα ξεχάσεις όσα ήξερες. Είναι απλούστατη, χρειάζεσαι μόνο δύο υλικά (δε βάζω μέσα το ψωμάκι και μουσταρδοκέτσαπ) και θα λατρέψεις τη γεύση αλλά και το αποτέλεσμα!
Χρειάζεσαι μόνο σκέτο κιμά (που μπορεί να είναι άπαχος εξού και το υγιεινό της υπόθεσης) και μπαστουνάκια από τσένταρ! Τυλίγεις, ψήνεις, βάζεις σε ψωμάκι και απολαμβάνεις!
Πώς; Δες το σλουρπ βιντεάκι!
P.S. Μπορείς να τα ψήσεις και στο φούρνο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ