Βάλε τη δική σου πινελιά στα παραδοσιακά γεμιστά. Σέρβιρε με ρύζι μπασμάτι, La Vache qui Rit® Light και μπόλικα μυρωδικά.
Θερμίδες 345/Μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 τρίγωνα La Vache qui Rit® Light
- 4 ώριμες και μεγάλες ντομάτες
- 1 γιαούρτι (200γρ)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 200γρ. ρύζι μπασμάτι
- 400ml νερό
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιαντρο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μέντα
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο εστραγκόν
- Αλάτι & Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε καλά τις ντομάτες, αφαίρεσε το πάνω μέρος σαν καπάκι και άδειασε το εσωτερικό τους. Αλατοπιπέρωσε
- Ψιλόκοψε το κρεμμύδι και σόταρε σε ένα κατσαρολάκι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και πρόσθεσε το ρύζι να ζεσταθεί. Στη συνέχεια ρίξε και το νερό, χαμήλωσε τη φωτιά και σκέπασε να πιει τα υγρά του για 10-15 λεπτά
- Πρόσθεσε τέλος το La Vache Qui Rit® Light, το γιαούρτι και τα μυρωδικά σου (μαϊντανό, κόλιαντρο, εστραγκόν και μέντα), ανακάτεψε καλά και κατέβασε από τη φωτιά
- Γέμισε τις ντομάτες με το ρύζι και στρώσε σε ένα ταψάκι. Ράντισε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήσε στο φούρνο στους 200oC για 20 λεπτά
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ