Η συμβουλή αυτή δεν αφορά μόνο τα αυγά σου αλλά και το βούτυρο και τα άλλα υγρά, όπως το γάλα, που χρησιμοποιείς σε συνταγές ζαχαροπλαστικής. Και η συμβουλή είναι μία: πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου γιατί έτσι συγκρατούν αέρα και όταν ψήνονται φουσκώνουν καλύτερα και έτσι το κέικ, το ψωμί σου, οι ζύμες θα είναι πιο αφράτες. Εκτός εάν η συνταγή σου το ορίζει να είναι κρύα (όπως π.χ. στη ζύμη για τάρτα που το βούτυρο πρέπει να είναι κρύο) βγάζει μισή ώρα νωρίτερα τα αυγά, το βούτουρο και το γάλα από το ψυγείο πριν τα χρησιμοποιήσεις σε συνταγές για καλύτερα αποτελέσματα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ