Μια μους δροσερή και καλοκαιρινή με υπέροχη γεύση και λίγες θερμίδες. Διάλεξε ζουμερά και ώριμα ροδάκινα και ετοίμασέ τη στο λεπτό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 ώριμα ροδάκινα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
- Το χυμό από 1 πορτοκάλι
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
- Γάλα (όσο αναγράφεται στη συσκευασία. Υπολόγισε να αφαιρέσεις την ποσότητα του χυμού)
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- ½ φακελάκι ζελέ ροδάκινο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Φτιάξε την κρέμα άνθος αραβοσίτου με το γάλα και το χυμό πορτοκάλι. Πρόσθεσε και τη ζάχαρη. Χτύπησέ τη καλά να αφρατέψει.
- Λιώσε το ροδάκινο και πέρασέ το από σήτα. Πρόσθεσέ το στην κρέμα και ανακάτεψε καλά.
- Φτιάξε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και μοίρασέ το σε τέσσερα γυάλινα ποτήρια. Άφησε να πήξει.
- Αφού πήξει το ζελέ, πρόσθεσε από πάνω την κρέμα ροδάκινο και βάλε πάλι στο ψυγείο.
- Σέρβιρε.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ