Σκέπασε ανάμεσα σε δύο φύλλα αφράτης τραγανής σφολιάτας βελούδινη κρέμα ζαχαροπλαστικής ανακτεμένη με σαντιγί. Η συνταγή είναι υπέροχη και πανεύκολη…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πακέτο σφολιάτες βουτύρου τετράγωνες (800 γρ.)
- 4 φλιτζάνια του τσαγιού κρέμα ζαχαροπλαστικής
- 200 ml. κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μαρμελάδα (καρπούζι ή φράουλα)
- Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ψήσε τις σφολιάτες στο φούρνο, στους 200oC να ροδίσουν και να γίνουν αφράτες, για 15 λεπτά περίπου. Βγάλε από το φούρνο και άφησε να κρυώσουν
- Χτύπησε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη να γίνει μια σφιχτή σαντιγί
- Ανακάτεψε τη σαντιγί με προσοχή για να μην κάτσει με την κρέμα ζαχαροπλαστικής
- Άπλωσε τη μια σφολιάτα σε ένα δίσκο και με ένα κορνέ κάλυψε την επιφάνειά της με την κρέμα. Σκέπασε με τη δεύτερη σφολιάτα
- Συνέχισε την ίδια διαδικασία με όλες τις σφολιάτες και πασπάλισε με ζάχαρη άχνη
- Σέρβιρε με τη μαρμελάδα και διάφορα φρούτα
Tip
Δεν δένει η σαντιγί; Κάνε κλικ εδώ και βρες το μυστικό για να γίνει αφράτη και σφιχτή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ