Λαχταριστά και ελαφριά σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς με άρωμα καρύδας και επίγευση αλατιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- νιφάδες αλατιού
- 1/2 φλ. λάδι καρύδας
- 1/2 φλ. σκόνη κακάο
- 2-4 κ. σούπας σιρόπι σφενδάμου
- 2 παγοθήκες ή φόρμες σιλικόνης με σχήμα καρδιάς
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πασπάλισε με το αλάτι τις θήκες κάθε φόρμα.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάλε να ζεσταθεί το λάδι καρύδας (αν είναι στερεοποιημένο) μέχρι να γίνει ρευστό.
- Πρόσθεσε τη σκόνη κακάο και ανακάτεψε τα υλικά μέχρι να γίνει το μείγμα λείο.
- Πρόσθεσε δύο κουταλιές σιρόπι σφενδάμου και έλεγξε τη γεύση, προσθέτοντας όσο χρειαστεί έως τις τέσσερις κουταλιές το πολύ.
- Μοίρασε το μείγμα στις φόρμες και χτύπησέ τες στον πάγκο, ώστε να απελευθερωθεί ο αέρας.
- Άφησε τις φόρμες στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα, μέχρι να σταθεροποιηθούν τα σοκολατάκια.
- Ξεφόρμαρε τα σοκολατάκια και σέρβιρέ τα απευθείας από το ψυγείο για να μην λιώσουν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ