Απολαυστικές μπουκιές που κρύβουν μέσα τους γλυκά μαρασκίνο! Είναι σαν σοκολατάκι με βελούδινη γέμιση…..
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 του φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 120 γρ. σταγόνες σοκολάτας
- 24 κεράσια μαρασκίνο
- 180 γρ. σταγόνες σοκολάτας για την επικάλυψη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανάμειξε την κρέμα με το βούτυρο και τη ζάχαρη και βάλε σε κατσαρολάκι και μέτρια φωτιά να ζεσταθούν και να αχνίσουν
- Κατέβασε από τη φωτιά και πρόσθεσε τη σοκολάτα να λιώσει. Άφησε να κρυώσει και να σφίξει αρκερά για 3 με 4 ώρες
- Τύλιξε κάθε μαρασκίνο μέσα στην κρέμα αυτή, σε μια κουταλιά του γλυκού, αφήνοντας το κοτσανάκι να εξέχει. Άφησε να κρυώσει και πάλι
- Λιώσε την υπόλοιπη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Αφού κρυώσει λίγο, 1-2 λεπτά βούτηξε τα κερασάκια να καλυφθούν από σοκολάτα και στρώσε σε λαδόκολλα να κρυώσουν καλά
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ