Επιδόρπιο με καρπούζι και ροδάκινο

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Όταν δεν έχεις χρόνο αλλά θέλεις ένα αρχοντικό επιδόρπιο με φρούτα εποχής και υπέροχο άρωμα, αυτή η συνταγή θα σε σώσει! Είναι μια πιο πλούσια εκδοχή της φρουτοσαλάτας!

Συστατικά

  • 4 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους
  • 2 ροδάκινα
  • χυμό 2 λεμονιών
  • 1/8 φλιτζ. μαύρη ζάχαρη
  • μισό κουταλάκι κανέλα
  • 2 φλιτζ. γιαούρτι με γεύση βανίλια
  • 1 κ.σούπας βούτυρο
  • 1 φλιτζ. ασπρισμένα αμύγδαλα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά λιώσε το βούτυρο και πρόσθεσε τα αμύγδαλα.
  • Ανάκατεψε μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν.
  • Βάλε τα αμύγδαλα σε λίγο αλουμινόχαρτο να κρυώσουν.
  • Κόψε τα ροδάκινα σε λεπτές φέτες και ανακάτεψέ τα σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού.
  • Πρόσθεσε το καρπούζι και ανακάτεψε απαλά.
  • Σε άλλο μπολ ανακάτεψε το γιαούρτι, την κανέλα και τη ζάχαρη.
  • Σέρβιρε τα φρούτα σε μπολάκια και ρίξε από πάνω λίγο γιαούρτι και αμύγδαλα.

Tip

Πασπάλισε με λίγη κανέλα για έξτρα άρωμα!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164