Όταν δεν έχεις χρόνο αλλά θέλεις ένα αρχοντικό επιδόρπιο με φρούτα εποχής και υπέροχο άρωμα, αυτή η συνταγή θα σε σώσει! Είναι μια πιο πλούσια εκδοχή της φρουτοσαλάτας!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους
- 2 ροδάκινα
- χυμό 2 λεμονιών
- 1/8 φλιτζ. μαύρη ζάχαρη
- μισό κουταλάκι κανέλα
- 2 φλιτζ. γιαούρτι με γεύση βανίλια
- 1 κ.σούπας βούτυρο
- 1 φλιτζ. ασπρισμένα αμύγδαλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά λιώσε το βούτυρο και πρόσθεσε τα αμύγδαλα.
- Ανάκατεψε μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν.
- Βάλε τα αμύγδαλα σε λίγο αλουμινόχαρτο να κρυώσουν.
- Κόψε τα ροδάκινα σε λεπτές φέτες και ανακάτεψέ τα σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού.
- Πρόσθεσε το καρπούζι και ανακάτεψε απαλά.
- Σε άλλο μπολ ανακάτεψε το γιαούρτι, την κανέλα και τη ζάχαρη.
- Σέρβιρε τα φρούτα σε μπολάκια και ρίξε από πάνω λίγο γιαούρτι και αμύγδαλα.
Tip
Πασπάλισε με λίγη κανέλα για έξτρα άρωμα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ