Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς σου δίνει μια απλή και εύκολη συνταγή για τα παιδιά που λατρεύουν το παγωτο. Άκρως φυσική γρανίτα, η οποία δεν επηρεάζει την υγεία των δοντιών. Σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου, δημιουργώντας το αίσθημα ηρεμίας και κορεσμού. Αυξάνει τη κινητικότητα του εντέρου, λόγω των φυτικών ινών και προάγει την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος λόγω της υψηλής παρουσίας της βιταμίνης C.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 πορτοκάλια
- 10 φράουλες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στίψε το χυμό από τα δύο πορτοκάλια
- Βάλε στο μπλέντερ το χυμό μαζί με τις φράουλες πλυμένες και κομμένες για να πάρεις ένα πηχτό χυλό
- Μοίρασε τη γρανίτα σε κυπελλάκια και βάλε στην κατάψυξη
- Αφού περάσουν 1-2 ώρες μπήξε στα κυπελλάκια ένα ξυλάκι ή ένα καλαμάκι
- Ξεφόρμαρε και δώσε στο μικρό σου ένα τέλειο φρουτένιο παγωτό
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ