Δροσιστικές γρανίτες με τυρί κρέμα, γιαούρτι και φράουλες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 φλ. μπισκότα τύπου digestive
- 2 κ. σούπας λιωμένο βούτυρο
- 1 πακέτο τυρί κρέμα
- 2 φλ. φράουλες κομμένες στη μέση
- 1/2 φλ. άχνη ζάχαρη
- 1/3 φλ. γάλα
- 1/4 φλ. γιαούρτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τρίψε στο μπλέντερ ή με τα χέρια τα μπισκότα και σε ένα μπολ ανακάτεψέ τα με το λιωμένο βούτυρο.
- Στο μίξερ χτύπησε το τυρί κρέμα με τις φράουλες, την άχνη ζάχαρη, το γάλα και το γιαούρτι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Μοίρασε το μείγμα σε θήκες για γρανίτα, αφήνοντας κενό περίπου δύο εκατοστά στην κορυφή.
- Πρόσθεσε από πάνω το μείγμα μπισκότων και βουτύρου και πίεσέ το για να σταθεροποιηθεί.
- Τοποθέτησε και το ξυλάκι παγωτού σε κάθε θήκη και άφησέ τα να παγώσουν στην κατάψυξη για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ