Παγωμένες μπανάνες με γιαούρτι και κάλυψη από γκρανόλα, καρύδα και σοκολάτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- μπανάνες
- γιαούρτι
- γκρανόλα ή μπισκότα βρώμης τριμμένα
- chips σοκολάτας
- τρίμμα ινδικής καρύδας
- κανέλα ανακατεμένη με ζάχαρη
- αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα
- ξυλάκια για γλειφιτζούρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα ρηχό πιάτο άπλωσε την γκρανόλα ή τα θρυμματισμένα μπισκότα.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τη σοκολάτα με την ινδική καρύδα, την κανέλα και τα αποξηραμένα φρούτα ή ό,τι άλλο επιλέξεις.
- Ανακάτεψε το μείγμα υλικών με την γκρανόλα ή τα μπισκότα στο ρηχό πιάτο.
- Κόψε τις μπανάνες στη μέση και βούτηξε κάθε κομμάτι στο γιαούρτι ή άλειψέ τες με ένα πινέλο.
- Πέρασε κάθε κομμάτι μπανάνας με γιαούρτι από το πιάτο με τα ανάμεικτα υλικά.
- Τοποθέτησε τις μπανάνες σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, πέρασέ τους τα ξυλάκια για γλειφιτζούρι και βάλ’ τες στην κατάψυξη για τουλάχιστον μισή ώρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ