Από τα εσπεριδοειδή είναι το φρούτο που έχει τους μεγαλύτερους λάτρεις και τους φαναντικότερους εχθρούς. Αν ανήκεις στους πρώτους, τότε αυτό το sοrbet θα το λατρέψεις.
Θερμίδες 77
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ.σ. ξύσμα grapefruit
- 3 3/4 φλιτζάνια χυμό grapefruit
- 5 κ.σ. μέλι
- 3 κ.σ. χυμό cranberry
- 1 1/2 κ.σ. βότκα
- 5 κλαράκια εστραγκόν
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το ξύσμα, το χυμό grapefruit, το μέλι και το χυμό cranberry με τη βότκα σε ένα κατσαρόλάκι και άσε να σιγοβράσει και να λιώσει το μέλι. Πρόσθεσε το εστραγκόν
- Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε στην άκρη να βγάλει το εστραγκόν τα αρώματά του για περίπου μία ώρα
- Πέρασε το μείγμα από μια σίτα. Μπορείς τώρα να προσθέσεις 2-3 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκο εστραγκόν στο χυμό και βάλε στο ψυγείο όλο το βράδυ
- Αν δεν έχεις παγωτομηχανή κάνε το εξής. Βάλε το μείγμα σε ένα ρηχό μεταλλικό πιάτο να παγώσει καλά τουλάχιστον 3 ώρες. Σπάσε σε κομμάτια και χτύπησε σε έναν επεξεργαστή να αφρατέψει
- Βάλε και πάλι στην κατάψυξη σε σκεύος που κλείνει καλά
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ