Γίνονται πανεύκολα και λιώνουν στο στόμα! Είναι μαλακά μπισκότα με γέμιση από καραμέλες γάλακτος!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 πλάκες κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια
- 1/4 φλιτ. βούτυρο
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 κ.γλυκού υγρή βανίλια
- 2 φλιτζ. αλεύρι
- μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
- 24 καραμέλες γάλακτος κομμένες στη μέση
- 1/4 φλιτζ.ζάχαρη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Λιώσε την κουβερτούρα και το βούτυρο στα μικροκύματα για περίπου 2 λεπτά ή μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
- Ανακάτεψέ την καλά.
- Ρίξε το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια και ανακάτεψε.
- Πρόσθεσε το αλεύρι και τα καρύδια και ανακάτεψε καλά να σχηματιστεί η ζύμη.
- Χρησιμοποιώντας το κουτάλι του παγωτού παίρνε μικρά μπαλάκια ζύμης, βάζε στο κέντρο τους ένα κομμάτι καραμέλα, πλάσε το να γίνει στρογγυλό και βούτα το στη ζάχαρη.
- Βάλε τα μπισκότα σε λαμαρίνα που έχεις στρώσει με λαδόκολλα αφήνοντας μικρή απόσταση μεταξύ τους.
- Ψήσε για 6-8 λεπτά ή μέχρι να γυαλίσουν ελαφρά.
- Περίμενε 5 λεπτά αφού σβήσεις το φούρνο, βγάλτα και άφησέ τα να κρυώσουν τελείως.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ