H απαλή γεύση της καθώς εξατμίζεται στο στόμα σε κάνει να νιώθεις συναισθήματα που δεν θα έπρεπε για ένα απλό γλυκό! Αυτή είναι η πάβλοβα και στη σερβίρουμε σε mini εκδοχή για emergency μπουκιές γλύκας, όταν τις χρειάζεσαι!
105 θερμίδες το ένα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Τα ασπράδια από 3 μεγάλα αυγά
- 175 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 βανίλια
- 2 κ.γ. κορνφλάουρ
- 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 150 ml κρέμα γάλακτος
- 170 γρ. γιαούρτι 2%
- 400γρ. Σμέουρα (raspberries)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 150oC (αν διαθέτει λειτουργία αέρα, επίλεξέ την)
- Χτύπησε το ασπράδι να γίνει σφιχτή μαρέγκα. Πρόσθεσε τη ζάχαρη ένα, ένα κουτάλι τη φορά, αφού την έχεις κοσκινίσει προηγουμένως. Πρόσθεσε τη βανίλια και το κορνφλάουρ
- Βάλε τη μαρέγκα σου σε κορνέ και σε λαδόκολλα ή βάση σιλικόνης σχημάτισε μικρές φωλίτσες
- Ψήσε για 20′ λεπτά και στη συνέχεια χαμήλωσε τη φωτιά στους 120oC και ψήσε για 50 λεπτά ακόμη. Κλείσε το φούρνο και άφησε να κρυώσει καλά
- Χτύπησε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και ανάμειξε προσεκτικά με το γιαούρτι. Γέμισε με την κρέμα τις φωλίτσες μαρέγκας και στερέωσε από πάνω ένα ή δύο φρουτάκια
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ