Μια παραλλαγή της μους γιαουρτιού της Τατιάνας, όπως μας την έδωσε η Ειρήνη απο την Κέρκυρα. Η Ειρήνη πήρε την δροσερή μους της Τατιάνας [Δες τη συνταγή εδώ] της πρόσθεσε κακάο και τριμμένο μπισκότο και μας έδωσε μια διαφορετική σοκολατένια εκδοχή!
Θέλεις να στείλεις κι εσύ τη συνταγή σου και να τη δεις να δημοσιεύεται στο TLIFE; Στείλε μας email με την διαδικασία και τα υλικά στο photos@tlife.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 2 βανίλιες (Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και εκχύλισμα φυσικής βανίλιας που έχει πιο έντονο άρωμα και γεύση)
- 400 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
- 350 γρ. φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής
- 3 κ.σ. κακάο σε σκόνη
- 2-3 μπισκότα πτι μπερ τριμμένα
- 2 κ.σ. καρύδια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Με ένα σύρμα χτύπησε εντατικά το γιαούρτι με τη ζάχαρη άχνη, το κακάο και τη βανίλια, ώσπου να αποκτήσει λεία και κρεμώδη υφή.
- Βάλε την φυτική κρέμα στο μίξερ και χτύπησε στη δυνατή σκάλα να πάρεις μια αφράτη σαντιγί
- Με μια σπάτουλα ενσωμάτωσε την σαντιγί στο γιαούρτι, ανακατεύοντας ελαφρά από πάνω προς τα κάτω για να διατηρήσεις τον όγκο της μους
- Άφησε στο ψυγείο την μους να παγώσει για τουλάχιστον μία ώρα
- Σέρβιρε την μους σε ποτήρι ή μπολ πασπαλίζοντας με το τριμμένο μπισκότο και τα καρύδια
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ