Μια μους σοκολάτας που γίνεται απλά. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι νερό και σοκολάτα. Φυσικά καλό είναι να επιλέξεις μαύρη σοκολάτα που είναι και πιο ελαφριά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400 γρ. σταγόνες σοκολάτας
- 200 γρ. νερό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράζουµε το νερό και το ρίχνουµε πάνω από την τεµαχισµένη σοκολάτα. Ανακατεύουµε.
- Αφήνουµε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες (το µίγµα σχεδόν θα πήξει).
- Μετά χτυπάµε στο µίξερ για 5’ µέχρι να αφρατέψει.
- Ακολούθως το µοιράζουµε σε ποτήρια και τα βάζουµε στην συντήρηση για 3-4 ώρες.
- Σέρβιρε δροσερή από το ψυγείο
Tip
Μη βάλεις τη μους στην κατάψυξη γιατί θα χαλάσει η αφράτη απαλή υφή της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ