Μια συνταγή που θα συνοδεύσει τον καφέ σου ή το απογευματινό σου ρόφημα.
Θερμίδες: 94/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/3φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/3φλ. αλεύρι ολικής
1+1/2φλ. βρώμη - 1κ. γλυκού μαγειρική σόδα
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 6κ. σούπας μαργαρίνη
- 3/4φλ. ζάχαρη καστανή
- 1φλ. αποξηραμένα κεράσια
- 1κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1 μεγάλο αυγό, ελαφρώς χτυπημένο
- 115γρ. σταγόνες κουβερτούρας
- Μαγειρικό σπρέι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε με ένα σύρμα το αλεύρι ολικής για για όλες τις χρήσεις, τη βρώμη, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.
- Λιώσε το βούτυρο.
- Όσο είναι ζεστό πρόσθεσε μέσα την καστανή ζάχαρη και ανακάτεψε καλά μέχρι να λιώσει.
- Πρόσθεσε το βούτυρο με τη λιωμένη ζάχαρη και το μείγμα με τα αλεύρια σε ένα μίξερ και χτύπησέ τα σε μέτρια ταχύτητα.
- Πρόσθεσε τα κεριά, τη βανίλια και το αυγό και συνέχισε να χτυπάς.
- Σταμάτησε τη λειτουργία από το μίξερ, πρόσθεσε μέσα τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακάτεψέ τες με μια σπάτουλα.
- Βάλε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί, πρόσθεσε λίγο μαγειρικό σπρέι και πλάσε 30 μπισκότα.
- Ψήσε 12 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ