Μπισκότα με σοκολάτα και αποξηραμένα κεράσια

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
30
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μια συνταγή που θα συνοδεύσει τον καφέ σου ή το απογευματινό σου ρόφημα.

Θερμίδες: 94/ μερίδα

Συστατικά

  • 1/3φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/3φλ. αλεύρι ολικής
    1+1/2φλ. βρώμη
  • 1κ. γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1/2κ. γλυκού αλάτι
  • 6κ. σούπας μαργαρίνη
  • 3/4φλ. ζάχαρη καστανή
  • 1φλ. αποξηραμένα κεράσια
  • 1κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 μεγάλο αυγό, ελαφρώς χτυπημένο
  • 115γρ. σταγόνες κουβερτούρας
  • Μαγειρικό σπρέι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε με ένα σύρμα το αλεύρι ολικής για για όλες τις χρήσεις, τη βρώμη, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.
  • Λιώσε το βούτυρο.
  • Όσο είναι ζεστό πρόσθεσε μέσα την καστανή ζάχαρη και ανακάτεψε καλά μέχρι να λιώσει.
  • Πρόσθεσε το βούτυρο με τη λιωμένη ζάχαρη και το μείγμα με τα αλεύρια σε ένα μίξερ και χτύπησέ τα σε μέτρια ταχύτητα.
  • Πρόσθεσε τα κεριά, τη βανίλια και το αυγό και συνέχισε να χτυπάς.
  • Σταμάτησε τη λειτουργία από το μίξερ, πρόσθεσε μέσα τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακάτεψέ τες με μια σπάτουλα.
  • Βάλε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί, πρόσθεσε λίγο μαγειρικό σπρέι και πλάσε 30 μπισκότα.
  • Ψήσε 12 λεπτά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164