Παγωτό από τα χεράκια σου; Μα φυσικά… Αρωματικός εσπρέσο, κρέμα γάλακτος και βελούδινη υφή. Και το καλύτερο; Θα σου κοστίσει μόλις 1,10€ η μερίδα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος (περίπου 400γρ.)
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1/2 φλιτζάνι εσπρέσο (περίπου 5 μερίδες)
- 1 βανίλια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ χτύπησε την κρέμα γάλακτος να σφίξει
- Πρόσθεσε το ζαχαρούχο, τον εσπρέσο και τη βανίλια και ανακάτεψε καλά να ενωθούν
- Βάλε το παγωτό στο ψυγείο για μία ώρα περίπου να κρυώσει καλά
- Γύρισε το μείγμα σε παγωτομηχανή και άφησε για 15 περίπου λεπτά να παγώσει
- Άφησε το δοχείο στην κατάψυξει να σφίξει τελείως για μερικές ώρες
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ