Καλοκαίρι χωρίς παγωτό δεν είναι καλοκαίρι! Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να προδόσεις τη δίαιτά σου! Μια συνταγή για λαχταριστό παγωτό σοκολάτα με άρωμα καφέ και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη για να φροντίσεις τη διατροφή σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουτί Sweet and Balance ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
- 1 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ SWEET AND BALANCE
- 2γρ (2 κ.σ.) Sweet and Balance ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
- 10γρ (1 κ.σ.) στιγμιαίο καφέ
- 400γρ (2 φλιτζάνια του τσαγιού) γάλα 0% ή 1,5% λιπαρά
- 50γρ αμύγδαλο ανάλατο
- 2 κ.σ. ποτό της αρεσκείας σας (προεραιτικά)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τοποθετείτε τα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι και τα καβουρδίζετε στο φούρνο, τα αφήνετε να κρυώσουν και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια
- Ψιλοκόβετε τη σοκολάτα
- Παρασκευάζετε το SweetandBalance ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ σύμφωνα με τις οδηγίες. Στο γάλα που θα χρησιμοποιήσετε προσθέστε προηγουμένως το στιγμιαίο καφέ να διαλυθεί, το Sweetand Balance ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ και το ποτό (προαιρετικά)
- Προσθέτετε στο έτοιμο παγωτό τα αμύγδαλα και τη σοκολάτα και ανακατεύετε ελαφριά με ένα κουτάλι
- Βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη και το αφήνετε 5-6 ώρες
Tip
Αν θέλετε γαρνίρετε με SweetandBalanceΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ